Brøndby - F.C. København 2-2

Næsten 30.000 tilskuere så københavnerholdene dele i porten. Det var en meget intens og underholdende kamp på uhørt højt niveau i Danmark. Derfor ikke underligt at Zuma´s mål til 0-1 var af flot kaliber. I højre side af feltet tog han farten af bolden med låret og helflugtede bolden op i modsatte krog uden chance for Brøndby-målmanden Karim Zaza. Dette skete blot ti minutter inde i kampen. Herefter kom Brøndby mere ind i kampen og fik tre store muligheder. Et par af dem blev pareret af udeholdets svenske landsholdsmålmand Magnus Kihlstedt (der er den foretrukne på målmandsposten siden han klarede tre straffespark mod Ferencvaros). Altså en føring til løverne ved pausen.
Anden halvleg var kun 90 sekunder gammel da hjemmeholdet udlignede. Det skete efter et hjørnespark, der kom tæt ind under mål. Da løverne dækker zone stod der fire frie Brøndby-spillere i kanten af feltet. De løb ind mod bolden og havde derfor tilløbet. Derfor fik Morten Wieghorsts målgivende hovedstød mere fart på. Et kvarters tid senere fik løverne igen føringen. Et indlæg blev headet mod mål og dette hovedstød burde Zaza have haft. Men i stedet fik en anden FCK´er muligheden. Denne halvklarede Brøndby-målmanden, men Zuma kunne blot sætte indersiden til bolden et par centimeter fra mållinjen. Det sidste mål var en ren Beckham. Tolv minutter før tid fik hjemmeholdet et tvivlsomt frispark lige udenfor feltet. Dette sparkede svenske Andreas Jacobsson op i samme hjørne som Zuma i 1. halvleg. Tre minutter senere havde løverne et frispark også lige udenfor feltet. Dette blev sparket på indersiden af nærmeste stolpe.
Generelt om kampen var Brøndby mest på bolden. Men skammen sås i anden halvleg ved at der blev kastet en cykellygte i hovedet på Kihlstedt.