Brøndby - F.C. København (Hvem bliver mester?)

Inden kampen var Brøndby førende, så hvis FCK skulle have en chance for at blive mestre, skulle de vinde. De to hold, mest udeholdet, spillede med korte afleveringer i det første kvarter, derefter kom der flere og flere lange afleveringer. Kampen bød på gode skudforsøg. I første halvleg var FCK spilbestemmende og havde da også 4-5 chancer. Men også hjemmeholdet havde et par muligheder, nemlig i de sidste 8 minutter. Generelt var halvlegen præget af nervøsitet, specielt fra hjemmeholdets side. Det var målløst ved pausen, men udeholdet fortjente føringen. I starten af 2. halvleg vendte spillet og vestegnens mandskab tilspillede sig et par gode chancer. I denne periode på 5 minutter havde FCK også en god mulighed. I det efterfølgende var Brøndby lidt bedre (Mattias Jonson havde midt i halvlegen en stor mulighed. Han blev spillet blank midt i feltet efter en aflevering fra venstre side af feltet, men skød over), men der stod stadig 0-0 tre minutter inde i dommerens tillægstid. Det tydede derfor på, at hjemmeholdet stadig ville føre ligaen, også efter kampen og med kun en enkelt runde igen. Men 25 sekunder før slutfløjtet kom dødsstødet for de blågule. Efter at løverne havde haft et par chancer i minutterne forinden, kom et indlæg fra højre, der blev udnyttet. Tæt under mål skød Hjalte Bo Nørregaard FCK på klar guldkurs.

Tilskuere : ca. 30000... og 8000-11000 i Parken, der så kampen på storskærm.